Kindertolk
Marguérite van der Linden

Ik leer graag bij, ieder jaar, elke dag. Ik leer nog steeds veel van mijn kinderen, mijn spiegels en wijsneuzen. En ik ontmoet regelmatig andere gepassioneerde mensen. Die weer andere mooie dingen doen dan ik. Maar wel met hetzelfde doel. Dan leer je van elkaar en versterk je elkaar. En als je dat dan bundelt tot een gezamenlijk aanbod dan heb je samen klanten die dubbel bediend worden. Hoe leuk is dat?

Ik kan je dus van harte aanbevelen:

Karin Nagelkerke- Koopman van www.hopkes.nl

 

'Ik heb niks met paarden', bekende ik aan Karin. Ze keek me lachend aan: 'Kom het maar gewoon een keer ervaren.' Ik houd wel van een uitdaging en heb mijn laarzen aangetrokken. Zo stond ik op mijn 52ste voor het eerst oog-in-oog met een paard. Het werd een bijzonder ervaring waar ik nog wel een tijdje mee bezig ben geweest en die mij weer een rijker mens hebben gemaakt. Het is te veel om hier even uit te leggen maar ik vertel je er graag over. Ik denk dat iedereen hier baat bij kan hebben. Misschien als je niet kan duiden voor jezelf waarom je niet lekker in je vel zit. Of als je allang met een thema worstelt en de essentie niet kunt vinden. Bij Hopkes hoef je niet te praten, juist door de interactie met het paard komt het proces vanzelf op gang. Karin werkt ook met kinderen; dus als jij je kind niet kunt duiden of zorgen hebt kun je ook bij Karin terecht.

 

Hennie Zwaagstra - Gatsonides van www.romtefoardy.nl


Hennie ken ik van de opleiding tot kindertolk. We hebben samen heel wat geleerd en ervaren in dat jaar. Dat schept een band en nu verwijzen we naar elkaar door. Zij werkt met kinderen, ik met ouders. Hennie is psycholoog en specialist in hooggevoeligheid en hoogbegaafdheid. Ze haalt opmerkelijke resultaten bij kinderen die vast lopen door hun begaafdheid of gevoeligheid. Hennie is ook ervaringsdeskundige dus ze voelt de kinderen feilloos aan en heeft direct contact.Samen organiseren we ook een ééndaagse workshop voor ouders. Kijk in mijn agenda wanneer de volgende is!

 

 

Gea Kerkstra van www.mensenkind.com

 

Gea is ook kindertolk. In haar praktijk werkt ze vooral met kinderen en soms ook met de ouders. Gea heeft jarenlang voor de klas gestaan en zo ontstond ons plan om samen het kindertolken voor het onderwijs in het noorden van het land vorm te geven. We hebben veel lezingen geveven en we bieden ook een masterclass aan voor leerkrachten, IB-ers en anderen die werkzaam zijn in het onderwijs en die wel in de spiegel durven te kijken... We vullen elkaar hierin hele mooi aan. Ik vaar mee op de onderwijservaring van Gea en zij op mijn ruime ervaring met (groepsgewijs) coachen van volwassenen.

 

 

Harriët van Ellen van www.coachingvanellen.nl

 

Met Harriët heb ik een hele vrolijke samenwerking. Eén van mijn stokpaardjes is dat ouders wat meer mogen lachen met hun kinderen. Dat maakt alle zorgen minder zwaar. Harriët ken ik al langer, van vrouwennetwerk Wichter West en onze Reiki opleiding. Toen ze me vertelde dat ze ook lachyoga ging geven riep ik meteen; dan gaan we samen wat doen! Dus nu geven we samen de workshop 'L-O-L!' voor ouders die meer humor in de opvoeding willen stoppen. Kijk in mijn agenda wanneer de volgende is!

 

 

Marguérite van der Linden
Kindertolk
 
 

© That is why 2015 - 2016 Algemene voorwaarden || VetArts