Kindertolk
Marguérite van der Linden

Strippenkaart; op het moment dat je het even nodig hebt

Nadat je bij mij een traject hebt gevolgd is er een wezenlijk veranderingsproces in gang gezet. Voor jou, je kind en de rest van het gezin. Het is goed om daar bewust mee bezig te blijven en nieuwe keuzes te maken met de nieuwe inzichten en kennis die je hebt verworven. Ik help je daar graag bij als je bang bent in oude valkuilen te trappen of graag ziet dat ik even met je mee kijk. Misschien voelt het allemaal wat bibberig of onzeker? Een luisterend oor of een bevestiging dat het goed gaat; voor al die gevallen kun je een strippenkaart aanschaffen. Dan kom ik bij je op het moment dat jij dat nodig vindt. En heb je ook een stok achter de deur om door te gaan. Een strippenkaart voor 3 consulten van 1½ uur is een jaar geldig en kost 257 euro. Een strippenkaart voor 5 consulten kost 397 euro en is 1½ jaar geldig.

 

Enkel consult

Zoek je een luisterend oor, heb je een opvoedvraag of wil je (preventief) advies dan ben je welkom om een afspraak te maken voor een consult. Ook handig als je eerder bij mij bent geweest en je wilt weten of je nog op de goede weg zit, een soort APK'tje....   Een enkel consult van ongeveer 1 1/2 uur bij jou thuis kost 97 euro (of op een andere plek die jij kiest, tot 60 km reken ik geen reiskosten)  of 47 euro voor een uur skype of telefoon.

 

Om je goed te kunnen uitdrukken en/of voor een juiste vertaling is het belangrijk dat jij je moedertaal kunt spreken; een consult kin fansels ek yn it Frysk.

 

NB: Goed om te weten: Zorgverzekeraars vergoeden de kosten voor coaching helaas niet.
Binnen de huidige wetgeving kan coaching als activerende begeleiding worden betaald uit het Persoonsgebonden Budget (PGB). Soms worden coachingskosten, in overleg met een werkgever, vergoed als studiekosten of zijn als zodanig aftrekbaar voor de belastingen.

 

 

 
 
Marguérite van der Linden
Kindertolk
 
 

© That is why 2015 - 2018 Algemene voorwaarden || VetArts