Kindertolk
Marguérite van der Linden


Lol!, op dit moment een heel populair stopwoord bij kinderen. Gelukkig dat ‘boeie’ daarmee is verdwenen, want plezier en lachen in het leven is heel belangrijk en vooral ook heel erg leuk. Kinderen lachen meer en maken makkelijker plezier dan volwassenen. Zijn we het lachen verleerd of is het lachen ons vergaan? Misschien komt het er niet zo vaak van in de hectiek van alledag; wanneer heb jij voor het laatst met je kind gelachen? Lekker lol gemaakt, moppen getapt, gekieteld??

Het is heel belangrijk om te lachen, lachen is gezond; het helpt bij contact maken en  het helpt dus in de sociale ontwikkeling van een kind. Daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. 

Het zijn ook de mooie momenten waar kinderen vaak nog op terug komen; ‘Weet je nog mama, toen….’ en weer biggelen de tranen van het lachen over de wangen. Kinderen lachen vaker en langer dan volwassenen. We kunnen best nog wat van ze leren wat dat betreft. Hoe trots zijn we op baby’s eerste lachje en hoe heerlijk is het om een (lastige) puber te zien die de slappe lach heeft om helemaal niks…

Zou jij wel wat meer met je kind willen lachen maar heb je geen idee hoe?

Of vergaat jou het lachen weleens thuis? Is de harmonie soms ver te zoeken?

Ben je nieuwsgierig hoe je met een beetje humor zorgt dat je kind wél naar je luistert?

Dan ben je welkom bij onze workshop; een unieke samenwerking van lachcoach Harriët van Ellen en kindertolk Marguérite van der Linden:

 

WORKSHOP: ‘LOL!‘

Donderdag 15 maart

19.30 tot 22.00 uur

locatie in de molen in Niebert, Molenweg 64

 

Humor in de opvoeding is een prachtige manier om het contact met je kind vast te houden of te verbeteren. In deze workshop leer je hoe je dat kunt doen.

Lachen is gezond;  deze workshop is geschikt voor alle ouders; van baby’s tot en met pubers!

Kosten 17 euro pp (inclusief koffie/thee en een cadeautje), stellen krijgen korting; (samen voor 27 euro) want opvoeden doe je samen!

Aanmelden lachworkshop
dit veld niet invullen s.v.p.

ps. Denk niet; ‘Niks voor mij ik ben niet zo’n lolbroek of moppentapper’, want voor deze workshop heb je geen talent nodig!

 

Angelique

"Marguérite is een heel fijn en warm mens die realistisch met je meekijkt en denkt, maar die ook meeleeft in je ontroering, verwondering en hartelijk met je mee kan lachen om je eigen inzichten."

Marguérite van der Linden
Kindertolk
 
 

© That is why 2015 - 2016 Algemene voorwaarden || VetArts