Kindertolk
Marguérite van der Linden

 

Schreeuwen, schoppen, slaan... jouw kind kan er wat van. Je snapt niet waar die driftbuien vandaan komen. Intussen heb je alles al geprobeerd, van begripvol zijn, tot negeren, of óók boos worden, straf geven... Niks helpt , soms even, maar de boze buien van jouw kind komen steeds weer terug.

Je piekert je suf... Je ligt er misschien wel wakker van...  Je ziet dat jouw kind worstelt en vaak ongelukkig is en je merkt dat het hele gezin er onder lijdt want de gezelligheid in huis is al tijden weg.

Hoog tijd om eens aandacht te geven aan jezelf en jouw rol als vader of moeder. In deze ééndaagse workshop ontdek hoe je vanuit een ander perspectief naar jouw kind kunt kijken. Je krijgt nieuwe handvatten en inzichten om liefdevol met jouw kind mee te groeien.

Dus als jij je kind wilt helpen en het lukt maar niet om de juiste sleutel te vinden ... dan is deze workshop een goed idee.

Stap met andere ouders in hetzelfde schuitje, leer hoe de methode werkt en leer van de ervaringen van de andere ouders.
Na deze dag is de kijk op jouw kind (en op jezelf als vader/moeder) voorgoed verandert en kun je vanuit een andere invalshoek omgaan met de boze buien van jouw kind, die waarschijnlijk snel minder worden en op den duur verdwijnen.
 
Reacties van ouders op de methode Presentchild:
‘Levensveranderend!’
 
‘Goh, dit had ik moeten weten vóórdat ik moeder werd, wat een verrijking!’
 
‘Het contact met mijn kind is zo veel warmer geworden, natuurlijk hield ik al van hem maar dat hij zich zo intens inzet voor ons geluk is ontroerend!’
 
zaterdag 3 februari
10.00 uur tot 17.00 uur
locatie: Buitenpost of Groningen; ligt aan de deelnemers, zo min mogelijk reistijd voor iedereen
 
 
Je investeert 97 euro (inclusief koffie/thee, een heerlijke lunch en het werkboek) voor deze mooie levensles. Een bijzondere dag en een bijzondere ervaring, dat beloof ik je. Uiteraard kun je je inschrijven als individuele deelnemer, maar het is ook heel leuk om dit met een vriend(in) of met je partner te doen. Dan deel je de inhoud, kun je napraten, elkaar stimuleren. Kom je met je partner dan betaal je samen 167 euro.
Ongeveer twee weken na de workshop is er de mogelijkheid voor een (gratis) telefonische evaluatie.
 
Om ruimte te kunnen geven aan ieders individuele verhaal en vragen wil ik de groep klein houden, wacht dus niet te lang met aanmelden.
De ervaring leert dat de workshop voor koppels ook een mooi verbindend effect heeft. Je voelt weer dat je niet voor niets bij elkaar bent en wat jullie beide kunnen doen om je kind te helpen en om een ‘happy family’ te vormen.

Willemijn: ' Het was een bijzondere dag, met veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Wat ik zo mooi vind aan deze methode is de liefdevolle manier waarop naar kinderen wordt gekeken. Voor mij was het helend om me te realiseren hoeveel mijn kinderen van mij houden. Daarnaast werd mij op een warme, respectvolle én humorvolle manier de helpende hand geboden bij mijn zoektocht naar innerlijke rust.'
 
Help, mijn kind is boos!
dit veld niet invullen s.v.p.
 
Marguérite van der Linden
Kindertolk
 
 

© That is why 2015 - 2016 Algemene voorwaarden || VetArts