Kindertolk
Marguérite van der Linden

Interactieve bijeenkomst 'De roze wolk- voorbereiding op het ouderschap'; vanaf 19.30 uur voor zwangeren en hun partners van Verloskundig Centrum Jane, Willem Lodewijkstraat 53 in Kollum.

Over ouderschap is heel veel te zeggen, vragen en ontdekken. In deze interactieve bijeenkomst zal ik dieper ingaan op de onderwerpen die de eerste maanden van jullie kindje aan de orde (kunnen) zijn.
 
Hoe wordt je een liefdevolle ouder en hoe vind je een opvoedstijl die bij jullie én bij je kindje past?
 
Praktische tips voor de kraamvisite en de aanschaf van babyspulletjes. Verder aandacht voor de zorgen die je kunt tegenkomen en hoe je daar mee om kunt gaan. Denk daarbij aan onderwerpen als huilen, slapen, veiligheid en hechting. De bijeenkomst is géén cursus maar vooral bedoeld je te inspireren en te informeren als voorbereiding op de komst van de baby.

Je krijgt uiteenlopende tips en inspiratie aangereikt om straks met jullie baby een mooie start te kunnen maken. Uitgebreide aandacht voor hechting en omgaan met huilen. Voor elke zwangere een leuke attentie!

Het andere onderwerp van de avond is 'voeding voor de pasgeborene' en wordt verzorgd door lactatiekundige Froukje Steringa van Lactatiekundige Praktijk Dokkum.

 

                             

 

 

 

 

Agatha

"Ergens ging het niet goed in mijn gezin. Vooral na mijn scheiding waar de veiligheid ineens weg viel voor mijn twee jongens. Vooral de oudste had er veel last van, boze buien, schreeuwen en zichzelf in de weg zitten en door dat gedrag het hele gezin mee trekken. Er moest iets gebeuren maar wat…. Marguérite kon gelijk de vinger op de zere plek leggen.Wat een eyeopener! Waar de maatschappelijk werker en psychologen in de laatste drie jaar niet verder kwamen in ons gezin zag ik ineens de oplossing. De situatie veranderd langzaam, soms een stapje achteruit maar daarna flink weer vooruit. We kunnen weer lachen met elkaar!"

Marguérite van der Linden
Kindertolk
 
 

© That is why 2015 - 2018 Algemene voorwaarden || VetArts