Kindertolk
Marguérite van der Linden

 "Ergens ging het niet goed in mijn gezin. Vooral na mijn scheiding waar de veiligheid ineens weg viel voor mijn twee jongens en steeds de wisseling tussen pa en ma. Vooral de oudste had er veel last van, boze buien, schreeuwen en zichzelf in de weg zitten en door dat gedrag het hele gezin mee trekken. Er moest iets gebeuren maar wat…..Via Facebook zag ik een berichtje van Marguérite en voor mijn gevoel was dat een oplossing. Dus opgegeven en afwachten. Wat een eyeopener! Waar de maatschappelijk werker en psychologen in de laatste drie jaar niet verder kwamen in ons gezin zag ik ineens de oplossing voorbij komen in één PowerPoint. Emotioneel heb ik de bijeenkomst verlaten. Later heb ik contact gezocht met Marguérite en de klik was er gelijk weer. 
Eenmaal bij mij thuis kon Marguérite gelijk de vinger op de zere plek leggen en daardoor hebben wij zeer emotionele gesprekken gehad over mijn gezin en mijn situatie. In de drie sessie heb ik goed naar me zelf kunnen kijken en daardoor ben ik anders gaan kijken naar mijn twee kinderen. De kinderen spiegelen mij echt! De situatie veranderd langzaam, soms een stapje achteruit maar daarna flink weer vooruit! De boze buien zijn minder, we communiceren meer en iedereen is meer relaxter. We kunnen weer lachen met elkaar!"

Angelique

"Marguérite is een heel fijn en warm mens die realistisch met je meekijkt en denkt, maar die ook meeleeft in je ontroering, verwondering en hartelijk met je mee kan lachen om je eigen inzichten."

Marguérite van der Linden
Kindertolk
 
 

© That is why 2015 - 2018 Algemene voorwaarden || VetArts